Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Zahid Yıldız'ın moderatörlüğünde gerçekleşen ‘SUBÜ Konuşmaları’ programı 3. konuşmacısı Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Lokman Kuzu oldu.   "Uzay Teknolojileri ve Türkiye'nin Milli Uzay Hamlesi" konulu söyleşide kuruluşu kısa süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan Türkiye Uzay Ajansı’nın misyonu, hedefleri ve Türkiye’nin bu anlamdaki potansiyeli konuşuldu. Türkiye'nin iletişim teknolojileri noktasındaki planları ve uzay yolculuğundaki hedefleri masaya yatırıldı. İnteraktif olarak gerçekleştirilen yayında katılımcılardan gelen sorular da cevaplandırıldı.