Ana içeriğe atla

Nisan ayı Fakültemiz Yönetim Kurulu toplantısı Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY'ın Başkanlığında; Dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Fatih ÇALIŞKAN ve Dr. Öğr. Üyesi İsa VURAL, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet KOLİP, Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı, Prof. Dr. Durmuş KARAYEL, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İhsan PEHLİVAN, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Metin İPEK, Metalurji Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özkan ÖZDEMİR, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Halit ÖZTEKİN, Mühendislik Temel Bilimleri Bölüm Başkanı  Doç. Dr. Betül USTA, Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ferhat AYDIN, Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Aslan ÇOBAN ve Fakülte Sekreteri Fuat BİLGİN’ in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda pandemi sürecinde Bahar Yarıyılı online eğitim süreci, 2020–2021 Eğitim Öğretim Sınav Uygulamaları, Bahar yarıyılı ara sınav süreçlerinin uygulanma esasları, Müdek akreditasyon çalışmaları ile ilgili bilgilendirme ve bölümlerin yapması gereken esaslar, Teknofest yarışmalarına katılan topluluklarımızın yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verilerek, Fakültemiz Bölümlerinin genel talepleriyle ilgili konularda Dekanımız ve Dekan yardımcılarımız tarafından bilgiler verilerek istişarelerde bulunuldu.