2020-2021 Eğitim - Öğretim yılı Bahar yarıyılı, Tek Ders Sınavları 02 TEMMUZ 2021 Cuma Günü LMS üzerinden yapılacaktır. Tek Ders sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra sınav türü ve saati ile ilgili bilgi almak için Tek ders sınavını yapacak Öğretim Elemanı ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

Başvurular sistem üzerinden akademik takvimde belirtilen tarihe kadar yapılmakta olup, sistemden başvuramayan öğrencilerimizin aşağıda verilen Tek Ders dilekçesini doldurup mavi tükenmez kalemle imzalayıp ekleri ile birlikte elden veya taratılarak tek dosya halinde ve .pdf  formatında e-mail yoluyla (öğrencinumarası@subu.edu.tr uzantılı öğrenci mail adreslerinden) aşağıdaki tabloda yazan Bölüm sekreterine 30 HAZİRAN 2021 Çarşamba mesai bitimine kadar ulaştırmaları gerekmektedir. İlgili öğrencilerimize duyurulur.