Fakültemiz Dekanlık makamında görev değişimi yapıldı. Düzenlenen devir teslim töreninde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ve Prof. Dr. Ali Fuat Boz, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Ergen ve Teknoloji Fakültesi öğretim üyeleri yer aldı.2018 tarihinden itibaren görevini yürütmekte olan Prof. Dr. Yusuf Çay görev süresinin dolması nedeniyle Dekanlık görevini Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Zafer Tatlı’ya yapılan tören ile devretti.

Tören de konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Çay’a Dekanlık görevi süresince yürütmüş olduğu başarılı çalışmalardan ve önemli katkılarından dolayı teşekkür ederek bugüne kadarki hizmetleri için hazırlanan plaketi takdim etti.

Törende görevi devreden Prof. Dr. Yusuf Çay , “Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’a  görevi sürem içinde  bizlere yaptığımız her çalışmada destek olup imkan sağladığı için kendilerine  ve tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum diyerek yeni Dekan Prof. Dr. Zafer Tatlı’ya hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Dekan Prof. Dr. Zafer Tatlı’da görevlerinden ve emeklerinden dolayı Prof. Dr. Yusuf Çay ‘a teşekkür etti.

Teknoloji Fakültesi ailesi olarak Dekanlık görevin devreden Prof. Dr. Yusuf Çay’a ve Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Çalışkan  ve Dr. Öğr. Üyesi Kasım Serbest Fakültemize emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür eder bundan sonraki görevlerinde başarılar dileriz.

Görevi devralan Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Tatlı Hocamızı da tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileriz.