Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Genel Kurulu, Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Üniversitenin dijital dönüşümündeki ana unsurlardan kurumsal zekânın tanıtımıyla başlayan genel kurulda, rektör yardımcıları sorumluluk alanlarıyla ilgili sunumlar yaptı. Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ise sunumuyla geride kalan dönemi değerlendirdi ve Bahar Yarıyılı’na ilişkin hedefleri paylaştı. Sarıbıyık’ın sunumunun ardından başarılı çalışmalar gerçekleştiren akademisyenlere ve idari personellere ödül takdim edildi. Son olarak ise Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Prof. Dr. Ali Fuat Boz ve Prof. Dr. Oğuz Türkay ile Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Ergen’in de yer aldığı soru-cevap bölümü yapıldı.

Bölümüzün öğretim üyelerinden Doç. Dr. Emre Güzel "Akademik Başarı Ödülünü" ve Doç. Dr. Engin Can "Rektörlük Özel Ödülünü" aldılar.  Değerli hocalarımız Doç. Dr. Emre Güzel’i ve Doç. Dr. Engin Can'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.